Λουκάνικα με πορτοκάλι
Υλικά
Στο 1 κιλό κρέας
800,0 γρ. χοιρινό κρέας
200,0 γρ. λίπος
15,0 γρ. αλάτι
1,0 κτσ φλούδα πορτοκαλιού
1,0 κτσ ρίγανη, θυμάρι και δενδρολίβανο
2,0 κλωνάρια σέλινο
χυμός από μισό πορτοκάλι
Εκτέλεση
Περνάμε το κρέας από τη μηχανή του κιμά με τον δίσκο των 5 mm.
Τρίβουμε όλα τα αρωματικά. Ψιλοκόβουμε τη φλούδα και το σέλινο. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά στην κρεατομάζα καλά και γεμίζουμε σε άντερο.
Πίσω στις
συνταγές