Bratwurst

Υλικά

Στα 2 κιλά κρέας
1.200,0 γρ. χοιρινό
   600,0 γρ. μοσχάρι
   200,0 γρ. μπέικον
     30,0 γρ. αλάτι
     10,0 γρ. φωσφορικά άλατα
       4,5 γρ. κόλιανδρο
       3,0 γρ. πιπέρι μαύρο
       4,0 γρ. σκόρδο σκόνη
       4,0 γρ. πιπέρι λευκό
       0,7 γρ. περίβλημα μοσχοκάρυδου
       4,5 μπαχάρι
      25,0 ml λευκό κρασί
      30,0 ml γάλα

Εκτέλεση

Περνάμε το κρέας από τη μηχανή του κιμά με τον δίσκο των 5 mm.
Τρίβουμε όλα τα μπαχαρικά. Διαλύουμε στα υγρά (αφού τα ζεστάνουμε πρώτα) το αλάτι και τα φωσφορικά. Προσθέτουμε και τα μπαχαρικά. Ανακατεύουμε το μίγμα στην κρεατομάζα καλά και γεμίζουμε σε άντερο.
Πίσω στις συνταγές