Boerewors
Υλικά
Στα 2 κιλά κρέας
1.600,0 γρ. χοιρινό
400,0 γρ. μοσχάρι
17,0 γρ. αλάτι
10,0 γρ. φωσφορικά άλατα
11,0 γρ. κόλιανδρο
1,2 γρ. πιπέρι μαύρο
0,8 γρ. σκόρδο σκόνη
0,7 γρ. γαρύφαλλο
0,5 γρ. θυμάρι
0,5 μπαχάρι
0,3 γρ. μοσχοκάρυδο
65,0 ml ξύδι
25,0 ml worcestershire sauce
Εκτέλεση
Περνάμε το κρέας από τη μηχανή του κιμά με τον δίσκο των 5 mm.
Τρίβουμε όλα τα μπαχαρικά. Διαλύουμε στα υγρά (αφού τα ζεστάνουμε πρώτα) το αλάτι και τα φωσφορικά. Προσθέτουμε και τα μπαχαρικά. Ανακατεύουμε το μίγμα στην κρεατομάζα καλά και γεμίζουμε σε άντερο.